Review B-EARTH COSMETICS ,Ομορφιά – Υγεία – Απόλαυση

Μια από τις χαρές που μου δίνει το  blogging είναι να ανακαλύπτω καινούργια προϊόντα και εταιρείες κυρίως Ελληνικές ,να τα γνωρίζω και όταν  τα δοκιμάσω να  μοιράζομαι  μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

Τον τελευταίο καιρό  ανακάλυψαμε την B-EARTH COSMETICS και σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρία  και τα προϊόντα της ,που δοκίμασα εγώ, η Μary αλλά και η Eva.

IMG_4424aa

Όλα τα προϊόντα της B-EARTH σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα, με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές & σε εργοστάσιο πιστοποιημένο με ISO.

Παραγωγός και διανομέας είναι η ελληνική εταιρεία DNC INTERNATIONAL OE η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών από το 2014.

Η ελληνική φυσική σειρά καλλυντικών B∙EARTH ενσωματώνει τη μαγεία της φύσης: τα αρώματα της, την ένταση, τα χρώματα, τη σοφία της.
Ενσαρκώνει τη θηλυκή αέρινη αύρα, τον αισθησιασμό, τη γυναικεία αέναη επιθυμία για ομορφιά και αρμονία.
Αποτελεί την απόλυτη συνάντηση Γυναίκας και Φύσης, γιατί η Φύση είναι Γυναίκα!!
Η φιλοσοφία της εταιρίας  βασίζεται στο τρίπτυχο: Ομορφιά – Υγεία – Απόλαυση.
Οι καλλυντικές συνθέσεις της B∙EARTH δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναγεννήσουν την επιδερμίδα μέσω του ευεργετικού-θεραπευτικού πλούτου που υπάρχει στη φύση κι έτσι να χαρίσουν υγεία στο δέρμα αλλά και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή παρουσιάση δημιουργούν μία απολαυστική εμπειρία.
Η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών μας δημιουργιών μεγιστοποιείται με τη χρήση συστατικών τελευταίας τεχνολογίας όπως φυτικά βλαστοκύτταρα & βιοτεχνολογικά συστατικά δημιουργώντας έτσι μια αρμονική συμφωνία μεταξύ Φύσης και Επιστήμης.
Κάθε προϊόν της B∙EARTH έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς σιλικόνες, χρωστικές και ‘σκληρά’ συντηρητικά, και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τη Φύση και για τη Γυναίκα!
REVIEW No 1 (MARY)
Δοκίμασα από τα  προϊόντα σώματος και την  σειρά BLISS το Relaxing Body Butter ,ένα παχύρρευστο  κρεμώδες βούτυρο  που στην αρχή φοβήθηκα ότι δεν θα απλωθεί εύκολα στο δέρμα  ,αλλά αφού σκούπισα τα πολλά νερά μετά το ντουζ ,το άπλωσα με μια μικρή ποσότητα  στην παλάμη και απορροφήθηκε εύκολα  ,χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας και ασπρίλας.
Αφήνει ένα διακριτικό και δροσερό  άρωμα και θεωρώ οι θα ειναι ιδανικό και για το καλοκαίρι ,αφού δεν μου αρέσουν τα έντονα αρώματα.
Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και το δέρμα αποκτά βελούδινη υφή για πολλές ώρες .
Το αγάπησα γιατί ανήκει και αυτό στην κατηγορία , φυσικά -ελληνικά προϊόντα,που προτιμώ και εχω εντάξει στην καθημερινότητα μου, με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση αφού περιέχει  οργανική αλόη,  εκχυλίσματα οργανικής ελιάς ,έλαιο καριτέ και πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5).
Η σειρά BLISS είναι εμπλουτισμένη με την αντιγηραντική & αντιοξειδωτική δράση του ροδιού, το οποίο είναι πλούσιο μεταξύ άλλων σε λιπαρά οξέα ωμέγα-5, πολυφαινόλες καθώς και βιταμίνες  Α, C, E, στοιχεία που ενυδατώνουν, αναζωογονούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα.
Ο λυκίσκος και το τήλιο συνοδεύουν αρμονικά αυτήν την υπέροχη συμφωνία συστατικών και προσδίδουν ηρεμιστικές & καταπραϋντικές ιδιότητες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα χαλάρωσης.Το προσθέτω  στα αγαπημένα προϊόντα του μήνα .
REVIEW No 2 (ΕVA)
Η Εva δοκίμασε από την  σειρά Passion το Hydrating body butter και την κατέπληξε ευχάριστα το έντονο λουλουδάτο άρωμα που αφήνει η  παχύρρευστη βουτυρένια κρέμα  σώματος. Απορροφάται και αυτή εύκολα από το δέρμα ,το ενυδατώνει και το κάνει ελαστικό και απαλό.
Η σειρά εμπεριέχει εκχυλίσματα από βαλσαμόχορτο και αγγούρι και σεντέλα ,τα οποία καταπραΰνουν το δέρμα και το προστατεύουν από την γήρανση και φυσικά οργανική αλόη,  εκχυλίσματα οργανικής ελιάς και πανθενόλης (Προβιταμίνη Β5).
Η Εva θεωρεί ότι το βασικό ατού της σειράς Passion ειναι το υπέροχο άρωμα της και η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει η παχύρρευστη κρέμα ,αφού το δέρμα της ειναι αρκετά ξηρό,τώρα τον χειμώνα .
Καταπληκτικά προϊόντα ,τα αγαπήσαμε και όσες από εσάς δεν αγαπάτε τα Body Butter ,αλλά πιο ανάλαφρες υφές υπάρχει στην κάθε σειρά και  body lotion, φυσικά μπορείτε και τα δυο να τα συνδυάσετε με το αντίστοιχο body shower .
Μέσα στο δέμα που παραλάβαμε ,υπήρχαν και 4 φακελάκια-δείγματα με κρέμα ημέρας GLORIOUS DAY τα οποία μοιραστήκαμε και δοκιμάσαμε .
Η κρέμα ημέρας έχει απαλή υφή, με διακριτικό άρωμα,που απλώνεται και στρώνει εύκολα  στο πρόσωπο και τον λαιμό ,χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να γυαλίζει.
Απορροφάται γρήγορα και αποτελεί καλή βάση για το μακιγιάζ .
Αισθάνεσαι το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό ,τις ώρες που την φοράς ενώ δρα ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας χάρη στα φυσικά και πρωτοποριακά βιοτεχνολογικά δραστικά συστατικά που περιέχει :

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (3D):  Τρεις διαφορετικοί τύποι υαλουρονικών οξέων με διαφορετικό μοριακό βάρος ώστε η ενυδατική & αντιγηραντική δράση τους να δρα σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας.

PROGELINETMΈνα θαυμάσιο και πρωτοποριακό βιοτεχνολογικό συστατικό. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, ενισχύει τη σύσφιξη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

NPMOIST 24: Συνεχής ενυδάτωση της επιδερμίδας όλο το 24ώρο με τη δύναμη του εκχυλίσματος δεματόχορτου για επιδερμίδα φρέσκια όλη την ημέρα.

ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ: Βλαστοκύτταρα από ιπποφαές, φραγκοστάφυλο, ματζουράνα και πράσινο τσάι, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ: Ένα πολύτιμο συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C & Α.

Συμφωνήσαμε με την Eva ,στα περισσότερα καλά χαρακτηριστικά της, ενώ αποφασίσαμε ότι θέλουμε να δοκιμάσουμε το serum και την κρέμα ματιών της σειράς,ώστε να τα εντάξουμε στην καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του δέρματος μας.Η σειρά διαθέτει και αντιγηραντική – θρεπτική κρέμα νύχτας   .
Bearth_76,5x129
Η B-EARTH υπάρχει σε επιλεγμένα Φαρμακεία & στα Carelab by Attica.
Επίσης παραγγελίες γίνονται στην ιστοσελίδα  http://www.bearthcosmetics.com/content/10/sxetika-me-mas-
(MARY AND EVA)

 

 

 

 

1 comments

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.